Timpul zboară şi rămîn doar amintirile

E un lucru ciudat, dar odată ce devii adult, timpul, nu ştiu cum, dar se scurge prea repede. Aţi observat şi voi asta? Îmi aduc aminte cînd eram eu în şcoală. Doamne, pînă se termina ziua îmi părea că trece o veşnicie. Iar cînd mă apucam să fac temele de-acasă, ca să ies mai repede cu fetele la joacă, două ore treceau ca trei zile 🙂 . Iar acum nu am reuşit să mă trezesc într-o zi de luni, că iar se termină weekendul.

Se pare că o dată deveniţi maturi, consumăm totul în grabă. Ne trezim repede, fugim la serviciu, revenim grăbiţi acasă şi aşteptăm cu nerăbdare weekendul, ca să ne plîngem iar de faptul că vine ziua de luni. Şi se întîmpla asta pentru că, adulţi fiind, nu mai savurăm clipele. Trăim prea mult cu viitorul şi aşteptările noastre. Iar timpul ăsta, bată-l vina, zboară atît de repede.

Şi parcă mai ieri l-am născut pe Mark. Prima zi la maternitate a fost una cu adevărat memorabilă şi o ţin minte atît de clar. Ca pentru orice mamă, de altfel. Şi cînd mă trezesc acum că Mark îmi zice că vrea afară 🙂 pe la vreo 7 dimineaţa, nu pot să cred că deja a făcut doi anişori. Şi mă întreb, a suta oară, cînd a trecut timpul ăsta atît de repede, de la primul gîngurit la preferinţele matinale.

Dar noi, din păcate nu putem decît să depănăm amintiri şi să trăim din plin clipele frumoase, alături de copii noştri şi de familie. Iar fotografia este cu certitudine cea mai inedită formă de a înveşnici amintirile. Ultimul foto album pe care l-am primit de la Celebook, m-a făcut să mă întorc în timp şi să revăd clipele, care ne-au marcat atît de mult. Prima băiţă, primii paşi, primul Revelion pentrecut în trei.

Mulţumesc https://celebook.md/ pentru cadoul inedit. Eu ador să răsfoiesc pozele noastre cu Mark şi de fiecare dată să simt cu aceeaşi intensitate emoţiile trăite atunci.

Şi nu în telefon sau în computer, pentru că noi schimbăm gadgeturile şi telefoane tot mai des, iar pozele ajung să fie stocate undeva departe. Ador să privesc albumele foto, ca pe timpuri, aşa cum o făceam cu părinţii noştri. Şi acesta e întotdeauna un cadou frumos şi special pentru oricine.

Aşa că, dragii mei, dacă nu ştiţi ce surpriză să-i faceţi unei mămici, alegeţi o fotocarte cu cele mai haioase şi memorabile poze cu piciul ei. Şi o să vedeţi cît zîmbet o să-i dăruiţi. Pentru că imaginile trezesc atîtea emoţii şi vorbesc mai mult decît o mie de cuvinte.

Lasă un răspuns