MAMA MIA, un nou proiect TV pentru femei şi mămici!

Dragi mămici şi viitoare mămici, vă anunţ cu drag că noul proiect MAMA MIA, realizat de cel mai îndrăgit portal pentru întreaga familie MAMAPLUS.MD şi la care sunt mîndră să fiu parte, se lansează pe micile ecrane! Maternitatea e o experienţă inedită, pe care o trăiesc mai bine de un an şi jumătate, iar acum am ocazia să vorbesc despre asta nu doar aici pe blog, dar şi la tv, în cadrul emisiunii MAMA MIA. Împreună cu cele mai îndrăgite, cunoscute şi frumoase mămici de la noi din ţară vom discuta despre aventura maternităţii.

 

Dacă ştii ce înseamnă colici, poţi vorbi ore în şir despre alăptare şi eşti expertă în parenting înseamnă că te poţi numi cu mîndrie MAMĂ! Mama ştie cum să se alimenteze în timpul sarcinii, mama ştie cum să potolească plînsul micuţului, mama ştie că a fi mamă e o fericire imensă şi despre asta este proiectul MAMA MIA! Eroinele noastre sunt mămici recunoscute, gata să-şi împărtăşească experienţa, descoperirile şi sfaturile cu noi!

Prima emisiune MAMA MIA o puteţi urmări de săptămîna viitoare, VINERI pe 5 MAI , de la ora 20.30 la postul tv Домашний/FAMILIA şi în reluare SÎMBĂTĂ la ora 18.00.

La fel, proiectul MAMA MIA vă aşteaptă cu drag în faţa micilor ecrane în fiecare SÎMBĂTĂ la ora 19.30 şi la postul tv CANAL 2. 

Toate proiectele video le găsiţi pe http://www.mamaplus.md !

 

Lasă un răspuns