Unde faci shopping bun la Chişinău?

Salutare, dragilor şi bine v-am regăsit pe blog! A venit sezonul rece pe neprins de veste, nu-i aşa fetelor? Nu ştiu cum e la voi, dar pentru mine trecerea de la un sezon la altul e stresantă, mai ales cînd mă gîndesc la garderobă. De ce? Pentru că, indiferent cît de ticsit nu ar fi dulapul cu haine, o dată ce trebuie să trec de la rochiţe şi ţinute de vară la paltoane, geci şi pulovere, bursc îmi dau seama că nu am ce îmbrăca 🙂 Şi o cură de shopping e absolut necesară pentru a găsi hainele, care se potrivesc perfect cu ce am eu deja în dulap pentru sezonul rece.

Deschiderea celor 2 etaje la centru comercial Zity Mall au fost exact la momentul potrivit pentru a-mi suplini garderoba cu nişte ţinute must-have în sezonul de iarnă.  Iar evenimentul, după cum ştiu mulţi dintre voi, care au fost prezenţi a fost cu adevărat frumos. Un motiv în plus de a sărbători festiv a fost aniversarea unui an de la înfiinţarea Zity Mall.

Şi iată cîteva momente, la care eu am atras atenţia şi pe care le consider necesare într-un centru comercial. În primul rînd un teren de joacă pentru cei mici. Şi toţi părinţii o să fie de acord cu mine că atunci cînd mergi la cumpărături, copiii au nevoie de un spaţiu de joacă. Cît poţi să-i porţi după tine pe cei mici, mai ales dacă eşti un profi în ale shopping-ului şi pierzi ore bune pentru a te decide dacă ai nevoie de a patra pereche de papuci sau nu 🙂

Mi s-a părut foarte nice şi faptul că au deschis în Zity Mall o librărie. Devoratorii de lectură au acum un motiv în plus să viziteze centrul comercial.

Prezentă şi eu la evenimentul de aniversare, am intrat pe la magazinul meu preferat de cosmetică coreeană. Sunt fana acestor produse şi nu pot trece indiferintă pe lînga standurile lor.

Într-un final pot să vă spun că mi-a plăcut centrul comercial şi pentru că are o selecţie bună de branduri : haine şi încălţăminte pentru cei mari, cei mici, cosmetică şi accesorii. Designul încăperii este foarte drăguţ, zici că eşti la shopping pe o stradă faimoasă din Paris sau Italia. Iar dacă nu aţi fost niciodată la Zity Mall, acum aveţi motive în plus să o faceţi şi să profitaţi de un shopping bun.

Evenimentul a culminat cu un concert super tare cu interpreţi îndrăgiţi : Irina Rimes, Vanotek şi Lidia Buble. Felicitări organizatorilor pentru un eveniment pe măsură şi să aibă parte doar de clienţi multumiţi 🙂 Iar eu aştept perioada reducerilor 🙂

Photo credit: Ana Maria Moroz, Zity Mall 

Lasă un răspuns