Trei rochii de zi perfecte pentru ocazie specială!

Salutare, dragilor! Bine v-am regăsit pe blog. E primăvară, e soare, iar asta înseamnă că rochiţele revin la datorie. Şi pentru că garderoba noastră, a femeilor, este mereu ticsită cu haine, pe care nu apuci să le îmbraci mai mult decît o dată, vreau să-ţi arăt trei rochii de seară, care pot fi uşor asortate şi la o ţinută de zi. 

Dacă ar fi să aleg o piesa vestimentară, la care nu aş putea renunţa niciodată, cu certitudine ar fi rochia. Asta chiar dacă o port mai rar decît blugii sau pantalonii. Pentru că rochiile sunt acele hainuţe, care ne pun în valoare formele feminine şi întruchipează eleganţa. Este adevărat, că atunci cînd alegi o rochia de seară, te loveşti de ideea că o să o îmbraci o dată sau de două ori şi după o să prindă doar locul în dulap. Iată de ce, atunci cînd achiziţionezi o rochie de ocazie, ar fi bine să fie potrivită şi pentru o ţinută de zi. Astfel, eşti sigură că faci o investiţie bună într-o piesa vestimentară, care o să-ţi slujească mai multe sezoane.

Şi ca să fie alegerea ta mai uşoară, îti propun mai jos trei rochiţe de seară, pe care eu le-aş purta şi la un eveniment de zi, la o ieşire în oraş cu fetele sau la o întîlnire mai specială.

  1. Rochia MINI NEAGRĂ

Little black dress e un talisman al garderobei, care niciodată nu poate fi în plus. Este genul de rochie, pe cît de simplă, pe atît de elegantă. Sunt cu siguranţă acele rochii pe care le poţi reinventa la nesfîrşit, fără riscul de a fi plictisitoare. Şi pentru că am în dulap cel puţin vreo 10 rochii negre, am ales-o pe asta cu bretele ( care sunt un trend şi în 2018), ideală pentru ținutele în care îți propui să devii centrul atenției. Cupele și croiala o să-ți pună subtil în valoare formele şi o să te arate mai suplă.

Dacă ţi-a plăcut această rochie o găseşti aici: https://missgrey.ro/rochii/rochia-celia-neagra/

2. Rochia SACOU

Una dintre cele mai sexy piese vestimentare lansate în ultimii ani, rochiasacou continuă să se reinventeze și să rămână în tendințe. Are o linie simplă, inspirată din garderoba masculină, dar cu o alură feminină. Se potriveşte şi fetelor mai slăbuţe şi celor cu forme, iar stilul clasic distins îi oferă un termen de viaţă lung şi frumos în garderoba ta. Rochia sacou poate fi accesorizată diferit în funcție de evenimentul unde o porți, fie cu o pereche de pantofi stileto şi un clutch pentru un eveniment de seară sau cu o pereche de balerini pentru o zi la birou.

Dacă ţi-a plăcut această rochie o găseşti aici: https://missgrey.ro/rochii/rochie-sacou-tessa-rosie/

3. Rochia ROZ PUDRĂ

Primăvara înseamnă tot ce este colorat, iar rozul pudră cu siguranţă te duce cu gîndul la flori şi la ceva foarte gingaş. Acest model de rochie din voal este foarte avantajos pentru siluetă, volanele echilibrînd proporţiile oricărei femei. Potrivită pentru petreceri, cât și la ieșirile cu prietenii în oraș, rochiţa mini roz te face să te simţi ca la 17 ani, dar cu o atitudine matură. Decolteul e destul de curajos, aşa că atenţia celor din jur este asigurată. Eu am ales să o asortez cu o pereche de sandale nude, dar poţi merge liber şi pe o pereche de ghetuţe.

Dacă ţi-a plăcut această rochie o găseşti aici:https://missgrey.ro/rochii/rochie-brianna-roz-pudra/

Oricare ar fi alegerea ta, nu uita că tu eşti cea care îi dai valoare unei rochii şi atitudine. Deci, poart-o cu încredere şi eleganţă şi fii regina oricărui eveniment în primul rînd pentru tine 😉

Mai multe detalii despre outfit-uri:

Sacou albastru Osez le Style, Cercei Alexandra Luck, Pantofi negri Gucci, Geanta neagră Gucci, Clutch negru Picard, Geantă roz pudră Baldinini. Mai multe detalii despre outfit-urile mele găsiţi şi pe pagina mea de Instagram https://www.instagram.com/rodicarusublog/  .

PICTURES CREDIT Ana Maria Moroz

Dacă ţi-a plăcut acest articol şi a fost util nu ezita să-i faci un share, ca să-l vadă şi prietenele tale!

Vă cuprind şi vă doresc o zi cu soare!

 

 

 

Lasă un răspuns