RED Passion lips make-up

Pînă nu demult rujul roşu era mai mult o provocare. Îl purtam mai multe la evenimente de seară sau ocazii speciale. Poate că mi se părea că brunetelor (aşa am fost pînă anul trecut) culoarea roşie nu se potriveşte la fel de bine ca blondelor. Aşa că acum, mai mult blondă decăt brunetă, port roşu pe buze cu încredere. Şi mi-am luat şi vreo trei nunaţe noi de roşu pentru sezonul cald. Roşu mat de la MAC rămîne preferatul meu (v-am mai zis de obsesia mea pentru make up-ul mat). Dar de această dată am folosit un al ruj roşu, mai cald şi un pic lucios. Pentru a păstra nuanţa proaspătă mai mult timp îl aplic într-un mod diferit de cel mat (vedeţi în video).

Iată şi cîteva secrete de makeup atunci cînd aplicaţi rujul roşu:

  • dacă ai tenul foarte deschis, foloseşte o pudră un pic mai închisă la culoare dacă vrei să nu pari foarte palidă atunci cînd ai buzele roşii
  • rujurile roşii pătează des dinţii, aşa că ai grijă să nu aplici prea mult
  • dacă ai buze mai subţiri foloseşte nuanţe de roşu mai deschis, pentru că roşu întunecat îţi va luat din volumul buzelor
  • folosește puțin corector pentru a corecta marginile buzelor

NOTE: Eu nu folosesc creion pentru buze atunci cînd aplic rujul roşu, pentru că este aproape imposibil să găsesşti ruj roşu şi creion în aceeaşi nuanţă. În schimb eu folosesc corector astfel încăt rujul să nu migreze de pe conturul buzelor.

Iar cînd vine vorbe de buze roşii senzuale, machiajul meu nu poate fi prea strident. Săgeţile, totuşi, rămîn la datorie. În video de mai jos vedeţi un scurt tutorial pentru un makeup-ul cu buze roşii.

P.S Mă iertaţi de calitatea slabă a videoului, l-am filmat cu telefonul. Cred că am nevoie deja de un i phone 7. Deja am primit critica asta ca o lecţie 😉 Data viitoare filmez full HD, că să fie vizibile toate nuanţele fardurilor.

Photo 4-21-17, 16 32 43

Fiţi frumoase şi nu uitaţi că viaţa noastră nu e deloc perfectă, dar makeup-ul poate fi!

Vă pup cu drag! ?

 

Lasă un răspuns