Opreşte timpul şi savurează momentul!

Bună dragilor! Bine v-am regăsit pe blog cu o nouă postare! Ştiu că v-am obişnuit să vă vorbesc mai mult despre stil, maternitate şi subiecte de beauty, dar nu şi de această dată. Acum vreau să facem o pauza şi discutăm un pic despre ceea ce ne face fericiţi și despre timpul, pe care îl acordăm nouă înșine. 

De cîte ori v-aţi întrebat dacă ceea ce faceţi în viaţă vă face cu adevărat fericiţi, dacă vă apreciați suficient și trăiți clipele? Cît de des savuraţi momentele de singurătate pentru a comunica cu eul şi pentru a vă limpezi minţile?

Eu, cel puţin, m-am prins în ultima perioadă într-o stare de agitaţie continuă, veşnic în muncă şi emoţii, deseori mai mult proaste decît bune şi am înţeles un lucru. E timpul să fac o pauză, să respir adînc şi să las totul aşa cum este. Între timp vreau să savurez dimineaţa, să admir apusul şi să simt gustul vieţii în culori aprinse. Iar o sticlă de vin spumant Apriori completează perfect momentul meu de reculegere.

Pentru că o să fiu sinceră cu voi, aproape niciodată, dimineața mea nu arată așa. Și multe dintre cele, care mă citiți, sunteți mame, care știți cum începe o dimineață obișnuită din viața noastră. Care make-up, care aranjare? Nu e timp, întârziem la grădiniță, iar cel mic nu vrea să se trezească, iar după ce s-a trezit nu vrea să se îmbrace. Deci e veselie, nu avem când să admirăm din frumusețea dimineții.

Dar în schimb acum profit de singurătate. Și savurez momentul din plin. Iar vorba aia, cum începe ziua, așa îți merge toată este cât se poate de actuală.

Pe umerii noștri purtăm zilnic atâtea griji, care nu se mai termină niciodată. Pentru că viața noastră este o rutină continuă, care te face să o irosești fără a primi plăcere de la lucruri mărunte. Cum ar fi lumina zilei, căldura razelor și gustul unui pahar de vin.

Dar niciodată nu e târziu să te deconectezi de la lume. Să lași totul baltă și să fii sincer cu tine. Să te întrebi când ai sărbătorit ultima dată toate realizările tale? Acum e momentul să te oprești și să savurezi împreună cu mine un pahar de Apriori Wine pentru reușitele tale.

Gustul dulce acrișor te va duce undeva departe, pe meleagurile Italiei sau ale Franței, ca să simți aproape briza mării și caldura razelor de soare. Acest spumant nu cedează cu nimic vinurilor de calitate de peste hotare și o să vă convingeți și voi de acest lucru din prima gustare.

Fie că ești cea mai bună angajată, cea mai grijulie mamă, cea mai iubitoare soție, oricare ai fi tu, oprește-te din când în când din ritmul tău super alert și lasă tot în grija celor apropiați. Mergi la o petrecere cu fetele sau la o întâlnire romantică cu partenerul de viață. Și pentru că ai nevoie de o ambianță specială, puneți pe tine cea mai frumoasă rochie și alege un vin de calitate. Sărbătorești clipa pe care o trăiești și scoate un iz de fericire din toate momentele aparent nesimnificative, dar care dau valoare.

Sper că am reuşit să te deconectez de la problemele şi grijile tale cotidiene şi te-am teleportat în acel moment de relaxare, pe care l-am trăit în acea zi frumoasă.

Vin SPUMANT APRIORI

Locaţie Rooms & Rumors Rock Apartments Odessa

Vestimentaţie OSEZ LE STYLE

Fotografie ANA MARIA MOROZ

Dacă ţi-a plăcut acest articol, un share şi un like ar fi perfect ca să-l vadă şi prietenele tale!

Vă cuprind cu drag!

 

Lasă un răspuns