VIDEO My favorite make-up

Ultima perioadă am început să-mi dezvolt tot mai mult abilităţile în make up. Mai ales că pe internet poţi găsi o mulţime de artişti, care publică tot felul de tutoriale utile şi de la care poţi prinde multe tip-uri pentru un make-up reuşit. Cîţiva ani în urmă, trebuie să recunosc, aplicarea fondului de ten şi rimelului era unicul meu talent în machiaj :). Acum însă rutina machiajului e o plăcere pentru mine. Aleg să-mi fac singură machiajul chiar şi pentru evenimente mai speciale. Vedeţi în continuare şi un video făcut de mine cu make up-ul meu preferat.

Eu ador nuanţele pastelate în vestimentaţie şi make up-ul nu este o excepţie. Iar de cînd am apucat să fac săgeţile identice la ambii ochi, în 15-20 min machiajul meu este gata 🙂 Recent am descoperit şi cîteva tehnici de contur ale feţei, care te ajută să corectezi trăsuturile feţei ( vezi tutorialul cu specialitul Brow Bar and more http://rodicarusu.com/wp-admin/post.php?post=3910&action=edit ).

image

Iată cum îmi fac eu make up-ul meu preferat şi ce produse folosesc:

  1. Aplic fondul de ten. Alegerea mea este Clinique stay-matte, pe care îl folosesc deja de cîţiva ani şi sunt foarte mulţumită. Nu încarcă tenul, în schimb acoperă foarte bine toate imperfecţiunile.
  2. Sub ochi şi un pic zona T o iluminez cu ajutorul corectorului Accord Perfect LOreal.
  3. Pudra de la Revecen e preferata mea. Nu încarcă pielea şi matifiază. Eu is obsedată un pic de tenul mat. Mai folosesc una de la DIOR, dar mai mult pentru machiaj de seară, pentru că e mai consistentă.
  4. Pentru conturul pomeţilor şi altor zone ale feţei folosesc Rimmel Shimmering bronzerDupă aplicarea conturului retuşez bine cu peria, am încercat şi cu beauty-blenderul, dar nu-mi iese ok.
  5. Pentru sprîncene perfecte folosesc fardurile Billion Dollar Brows ( le poţi procura la Brow Bar and more)
  6. Paleta de farduri pentru ochi de la URBAN DECAY NAKED 2 este absolut perfectă, cu nuanţe pastelate. De obicei aleg fardurile matte, dar aici sunt cîteva uşor sidefate, care se aplică foarte simplu şi arată superb.
  7. Ca să fac săgeţi frumoase şi identice eu aleg markerul, în locul creionului. Cel puţin mie îmi este mai uşor să le desenez cu NYX Super Skinny Marker.
  8. Şi ultimul detaliu, cel mai important pentru o privire senzuală, este rimelul. Make Up For Ever creează efectul genelor false, dar în acelaşi timp te poţi mîndri că sunt naturale.
  9. Buzele uşor le conturez cu Guerlain Divinora lip pencil şi aplic rujul Givenchy ( nuanţa 211 Rose Ruban)

image

Este incredibil cît de mult te poate schimba la înfăţişare un make up reuşit. Şi nu văd nimic rău în asta. Atîta timp cît te simţi frumoasă şi încrezătoare machiază-te măcar şi în fiecare zi!

P.S : Video a fost filmat cu telefonul, aşa că sorry de format :). Următorul îl fac mai profi 😉

Vă pup cu drag şi vă mulţumesc că aţi urmărit acest video!

Lasă un răspuns