Mişcarea înseamnă viaţă!

Mişcarea înseamnă viaţă! Şi e sloganul meu preferat în tot ce fac. Luna septembrie este plină de evenimente frumoase, dragilor, iar despre unul dintre acestea vreau să vă povestesc. Trebuie să recunosc, o să merg pentru prima dată la Festivalului „Bucurie în Mișcare”, deşi este la a treia ediţie şi sunt o mulţime de motive ca să veniţi şi voi.

Festivalurile sunt acum evenimentele cele mai vizitate de toţi. Aşa avem posibilitatea să petrecem timpul util, să ne distram, să comunicam cu lumea şi să diversificăm rutina cotidiană cu doze mari de energie şi bună dispoziţie. Aşadar, de la mic la mare, pe data de 9 septembrie, începând cu ora 11:00, ne vedem cu toţii în campusul Universității Tehnice din Moldova, la festivalul „Bucuria în Mişcare”. Intrarea este liberă.

Cu sloganul „Alege mișcarea azi”, evenimentul va pune accent pe jocurile copilăriei și teambuilding, va reuni copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, pentru o zi plină de mișcare, muzică și culoare. Iar aici şi cîteva motive în plus să vii la eveniment, fie cu iubitul, iubita, parinţii sau prietenii şi desigur cu întreaga familie.

În ediţia din acest an, organizatorii promit să surprindă publicul cu noi zone de joacă pentru copii și adulți, pentru mai multă distracție. Pe lângă zonele clasice precum zona de joacă, zona de relaxare, catering, scena cu numere artistice și demonstrații sportive, organizatorii vor oferi un spațiu mai mare zonei de teambuilding și altor jocuri pentru adulți, implicând astfel public de diferite vârste.

Şi pentru că un eveniment este perfect atunci cînd sunt şi dansuri, seara va fi culminată de un concert grandios, alături de Moldovan National Youth Orchestra și Alex Calancea Band. Dacă v-am stîrnit curiozitatea şi vreţi să aflaţi mai multe detalii și noutăți despre eveniment, accesați pagina de Facebook.

„Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, pornită în 2012 şi care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele “Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 și 2017 Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implicăm pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Organizatorii Festivalului „Bucuria în Mişcare” sunt Asociația 11even din România, alături de AVI-Moldova, cu susținerea companiei Kaufland.

Dacă v-a plăcut articolul, nu uitaţi să-i daţi un share ca să-l vadă şi prietenii tăi!

V-am pupat şi ne vedem la „Bucuria în Mişcare”!

Lasă un răspuns