Lenjeria, care te cucereşte de la prima vedere!

  1. Salutare, dragilor!

Suntem în luna magică a anului, atunci cînd toţi suntem prinşi în febra cadourilor. Aşa că zic să vin şi eu cu sugestii pentru voi, în special femeile. Şi nu contează pentru cine este cadoul, pentru tine ori pentru o persoană dragă, lenjeria intimă este întotdeauna o alegere bună. După mine, ce porţi pe sub haine e la fel de important ca şi outfitul. Şi trebuie să recunoaştem că, noi femeile, ne simţim foarte bine atunci cînd ştim că purtăm un set de lenjerie exclusivă. 

Recent a avut şansa să fac cunoştinţă cu brandul de lenjerie intimă exclusivă Daniel Racovizza şi să mă conving încă o dată că avem branduri din Moldova, care pot impresiona cu modelele şi calitatea lor. Toate seturile sunt  exclusiviste, create din dantelă și mătase franțuzească. Şi ca să vă convingeţi şi voi de asta, am provocat-o pe frumoasa Viorela Dimici să pozeze în modelele mele preferate de lenjerie. Şi cu o silueta ca a Viorelei, orice piesa de lenjerie s-a potrivit de minune.

Lenjeria intimă constituie baza unei garderobe. Spre exemplu, forma, volumul şi frumusetea sînilor pot fi puse în valoare doar de sutienul potrivit, ales astfel încît să nu-l simţi pe corp, dar care să scoată în evidenţa trăsăturile feminine şi să arate şi bestial. La fel e şi în cazul chiloţeilor.

Sutienul push-up este una dintre marile invenţii din modă, pentru care noi femeile suntem extrem de recunoscătoare. Aşa că nu ezitaţi să-l purtaţi la o rochie sau bluză cu un decolteu mai generos.

Iar partea cea mai frumoasă este că în luna sărbătorilor, designerul Daniel Ravovizza vine cu oferte generoase pentru noi. La fiecare set de lenjerie procurat beneficiezi de o reducere de 20 la sută, iar dacă procuri 2 seturi atunci primeşti 40 la sută discount.

Lenjeria a evoluat în ultimii ani, dar scopul ei rămîne acelaşi, de a pune în evidenţă senzualitatea formelor feminine. Iar lui Daniel Racovizza îi reuşeşte acest lucru de minune.

Daniel Racovizza este un designer vestimentar, cunoscut şi pentru rochiile de seară pe care le creează. Colecțiile lui au fost prezentate la Milano, Berlin, Londra, Cannes, Shanhai, București și Mamaia. Aşa că dacă încă nu ţi-ai ales ţinuta de sărbătoare, aceste rochii te vor face cu siguranţă să araţi de milioane şi să te simţi ca o divă.

Aşadar, fetelor, nu ezitaţi să vă rasfăţati în preajma sărbătorilor cu un set de lenjerie atît de frumos sau cu o rochie de seară. Iar dacă vă decideţi să-l dăruiţi cuiva, cu siguranţă o să fie cadoul perfect. Toate modele de lenjerie intimă şi rochiile le găsiţi la showroom-ul designerului de pe adresa A. Mateevici 79, Telefon 060662222. Iar dacă vreţi să vedeţi şi alte modele intraţi pe situl oficial http://www.danielracovizza.com

PHOTO CREDIT Ana Maria Moroz https://www.facebook.com/anamaria.moroz.7

MODEL Viorela Dimici  https://www.facebook.com/viorela.nistreanu

V-am pupat!

La mulţi ani fericiţi şi un 2018 cît mai spectaculos!

Related image

Lasă un răspuns