Simfonia parfumului femeii moderne

Fie că este  dulce, fresh sau exotic, parfumul este aroma pe care o purtăm în fiecare zi şi care dezvăluie un pic din personalitate. Sunt adepta mirosurilor clasice, a parfumurilor care rezistă în ani şi căruia îi eşti fidelă. Totuşi o femeie nu poate să reziste tentaţiei unui miros nou, iar eu nu sunt o excepţie. Prefer mirosurile puternice, care lasă o urmă oriunde păşeşti. Dar una fină, ca să nu deranjeze alte preferinţe. 

Exact aşa este şi noul parfum Symphonie NR.3 lansat de curând de Viorica-Cosmetic, imaginea căruia sunt chiar eu. Sunt mândră de această colaborare cu brandul autohton Viorica-Cosmetic şi vreau să vă povestesc un pic despre acest miros şi despre evenimentul frumos de lansare, pe care l-am avut împreună cu cele mai fidele şi frumoase fete de pe Instagram.

În primul rând am avut alături şi parteneri de încredere, care au făcut sărbătoarea noastră şi mai frumoasă. Vinul spumant Apriori şi deserturile de la Cake OK au dat tonul petrecerii. Împreună cu fetele am descoperit o mulţime de lucruri interesante despre istoria acestui parfum, am comunicat şi ne-am distrat la cea mai frumoasă lansare de parfum. Iar Ana Maria Moroz a avut grijă să surprindă în imagini cele mai frumoase momente. ( Aici găsiţi link pentru a descărca pozele https://we.tl/t-DpOjvzQdyH )

Acest parfum este inspirat din imaginea femeii senzuale, romantice, dar în același timp seducătoare, care trăiește în ritmul orașului modern. Este inspirat defapt din stilul femeilor, care au un ritm de viaţă destul de alert, dar reuşesc să menţină acea alură feminină şi senzuală. După mine este un miros potrivit femeilor active şi puternice.

Notele de top ale parfumului descoperă nuanţe de lamâie siciliană, rodie și bergamot calabrian, în ansamblu cu iasomia și bujorul. Symphonie Nr.3 este un miros rafinat şi unic datorită nuanţelor de lemn de santal, mosc și ambroxan, care creează un sentiment de euforie ușoară şi îi conferă unicitate.

Acest parfum este perfect pentru sezonul rece, de zi sau de seară. Oriunde alegi să-l porţi, vei fi remarcată. Este şi un cadou perfect pentru femeile dragi de Crăciun sau Revelion. În plus, până pe 31 decembrie, în reţeaua de magazine Viorica-Cosmetic puteţi procura oricare din cele 4 parfumuri Symphonie cu o reducere de 25 la sută 😉

Vă provoc şi pe voi să purtaţi cu mândrie Symphonie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns