ÎN GOANA DUPĂ IDEALURI

În goana după idealuri pierdem tot cei mai frumos. Tot ce-i autentic. Tot ce-i despre tine. In goana după idealuri uităm de individualitate. Iar această frumuseţe, cred eu, durează veşnic.

Cine a spus că o femeie cu buze subţiri, riduri mai pronunţate şi sîni mici nu poate fi frumoasă? Cu siguranţă este frumoasă, dacă ştie să-şi descopere individualitatea. Frumuseţea vine în primul rînd din interior. Aşa că trebuie mai întîi să fii un om bun şi să gîndeşti pozitiv.

Şi cine a inventat toate standardele moderne de frumuseţe? Ceea se crede acum de mulţi *frumos*, pentru mine de multe ori se asociază cu plastic şi fals. Şi mai păcat că asta se propagă cu intensitate de pseudo cunoscători ai frumosului. Mai puţin îi asculţi pe aceşti *specialişti*, mai frumoasă o să te simţi.

Iubeşte-te pe tine, ca să te poată îndrăgi şi alţii. Machiază-te pe tine, nu te machia ca să fii alta. Iubeşte+te şi fără fard. Pentru că mama natură le ştie pe toate. Iar atunci cînd te-a creat, ţi-a dăruit acel EU pe care poţi să-l rătăceşti încercînd să atingi stereotipuri şi idealuri false. Găseşte grăunciorul tău fermecat. Eu cred că fiecare are unul. Doar că la cineva e la vedere, la altcineva este mai ascuns.

Cînd încerci mereu să fii ca cineva rişti să te pierzi pe tine. Şi cine-ţi garantează că produsul final o să te satisfacă? O să ajungi să lupţi nu doar cu fizicul, dar şi cu toate complexele din capul tău.

FII LIBERĂ ÎN ALEGERILE TALE. FII TU!

 

 

Lasă un răspuns