Cele mai îndrăgite ţinute din colecţiile de primăvară

Primăvara asta a început cu o serie de evenimente de modă, la care am avut ocazia să particip şi eu în calitate de blogger. Sunt de departe un fashion expert, dar vreau să vă povestesc şi vouă despre noile colecţii de primăvară prezentate de brandurile din Moldova în cadrul Prive Fashion Events. Nu vreau să critic ce nu mi-a plăcut, pentru că moda este foarte relativă şi ţine mai mult de gusturi, iar dincolo de tendinţe şi reguli de styling, cred eu, că ar fi mai util să-mi expun părerea despre ceea mi-a atras atenţia şi ce aş îmbrăca eu.

O să început cu plusuri sau mai bine zis atuuri ale evenimentelor de acest gen şi de ce ar fi bine să le vizitaţi:

  • Aveţi ocazia să descoperiţi branduri made in Moldova, de care nu aţi ştiut
  • Vedeţi primii noile colecţii prezentate la show
  • Într-un timp scurt ( cam ora sau două, cît durează prezentările ) puteţi să vedeţi pe viu cum arată cele mai reuşite modele de haine, propuse de designeri
  • socializaţi cu lumea şi savuraţi compania celor mai îndrăgiţi designeri

Pentru că eu sunt adepta stilului clasic şi a ţinutelor care vor rezista în timp şi vor pune accent pe feminitate, vedeţi mai jos cele mai îndragite modele de haine, prezentate la Prive Fashion Events.

O să încep cu outfitul meu. Costumul este semnat de noul brand autohton Osez le Style , care şi-a prezentat colecţia de primăvară la eveniment. Am decis să îmbrac un costum, care după mine este nelipsit în orice garderobă. Este piesa care poate fi purtată de mai multe ori. Fie pe talpă dreaptă, cu pantofi cu toc, asortată cu un tricou sau dacă vrei cu o bluză mai gingaşă. Costum îl poţi reinventa la nesfîrşit, mai ales daca e o croială clasică. Cerceii sunt de la artista handmade Alexandra Luck, geanta Gucci, iar pantofii sunt Nando Muzzi.

Din colecţia Osez le Style : Primăvara pentru mine înseamnă culori. În colecţia OZ! le găseşti, în plus că aceste 2 costume uşor pot fi purtate nu doar la pantof cu toc, dar şi la o pereche de ghetuţe. Iar rochia nu are nevoie de multe comentarii, este pur şi simplu superbă.

Din colecţia Promesse : Exemplul perfect de ţinute clasice, care port fi purtate nu doar de doamne, dar şi de domnişoare. Acentul pe talie şi culori gingaşe, potrivite pentru ţinutele de primăvară. Fresh şi elegant.

Din colecţia Malinny: Roşu şi negru sunt preferatele mele atunci cînd este vorba să aleg o rochie de seară. Pentru că indiferent de model, culoarea din start creează avantaje. Şi nu contează că eşti blondă sau brunetă, ambele rochii semnate de acest brand nu pot să te lase indiferent. Mai ales că sunt atît de frumoase şi deosebite.

Din colecţia Şotropa : Rochia sacou, una din cele mai cool tendinţe din ultimii ani. Culoarea nude şi centura m-au cucerit. Acest model îl poţi purta şi pe toc la o ţinută de seară şi pe talpă dreaptă la o ţinută de zi.

Din colecţia Ariadna: Dacă vrei să mergi la un eveniment mai special şi să captezi atenţia tuturor cu un look exceptional, această ţinută e alegerea perfectă.

Multumesc mult organizatorilor pentru un eveniment atît de frumos, cu un decor cu adevărat special. Sper că aţi reuşit şi voi să puneţi ochiul pe vreuna din ţinutele de mai sus sau cel puţin v-au impresionat la fel de mult ca şi pe mine creaţiile designerilor noştri, care merită susţinuţi.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, nu uita să-i dai un share, ca să-l poată vedea şi prietenele tale!

V-am pupat cu drag!

 

Lasă un răspuns