Breakfast at Tiffany’s cu Ana Ciorici

Ana Ciorici, mămică a doi copilaşi minunaţi, Emilia şi Teo, bloggeriţă şi antreprenor. Cu zîmbetul ei, această femeie poate să cucerească cu uşurinţă. Pozitivă şi sîrguincioasă, Ana Ciorici este convinsă că prin muncă devine mai bună şi lasă o amprentă în urma sa. Calătoriile sunt o plăcere. Dacă pînă acum în trei, de cîteva luni deja în patru. Mai multe despre invitata mea aflaţi din interviul „Breakfast at Tiffany’s”.

  • Cum începe o zi obişnuită din viaţa ta? Fiecare zi începe cu copiii noştri. Igiena, mic dejun, gradiniţa. După nevoile copiilor, vin şi ale noastre. În mare parte e o rutină plăcută. Dimineţile noastre sunt haotice şi foarte, foarte vesele.
  • Cum reuşesti să combini rolul de mămică, cu doi copilaşi mai ales, şi cel de bloggerita, antreprenor, pentru că ai şi un salon de frumuseţe? Reuşesc să le fac pe toate doar cu ajutor. Soţul are grijă de Emilia, în special cu transportarea ei spre şi de la gradiniţă. Buneii se ocupă de ea o zi de weekend, astfel avem ceva timp şi pentru noi ca şi cuplu. În timpul săptămînii avem o bonă, care ne ajută prin casă şi petrece timp cu Teo. Cît ea stă cu baiatul, eu reuşesc să fug la salon, să mai scriu ceva pe blog şi să gătesc. Uneori îmi pare viaţa mea un maraton, parcă vreau să fac prea multe şi să reuşesc prea multe. Dar altfel nu pot exista.
  • Ce preferi la micul dejun? La micul dejun optez pentru ouă fierte, cereale, iaurt şi multe seminţe. Fără cafea nici nu trece dimineaţa cu brio.
  • Cît de des găteşti şi ce anume îţi place să prepari cel mai mult? Cine consistente gătesc de maxim 3 ori pe săptămînă. În fiecare seară însă trebuie să fac măcar ceva rapid pentru Emilia. Ma pricep foarte bine la supe şi tot felul de reţete cu paste şi lasagna.
  • Impresiile privind dejunul de astazi la Tiffanys Cafe? Orice mic dejun gata servit undeva, este un lux pentru orice mama. Ouăle benedict de la Tiffany’s au fost excelente, iar cafeaua foarte gustoasă!

Lasă un răspuns