Bunele maniere se poartă şi cu cizmele peste genunchi

Cred că deja bine ştiţi că eu sunt amatoarea stilului clasic. Şi atunci cînd este vorba de a investi în piese vestimentare, eu aleg să o fac în genţi şi încălţăminte, care să reziste bine în timp, datorită calitaţii şi modelului. Cizmele peste genunchi sunt actuale deja de cîteva sezoane şi eu am zis că trebuie neapărat să le am în garderobă.

PHOTO CREDIT Ana Maria Moroz  https://www.facebook.com/moroz.anam/ 

Dar un lucru este cert, cizmele peste genunchi pe toc purtate cu rochii sau fuste scurte, te pot uşor înclina spre vulgaritate. Aşă că dacă vrei să araţi senzual şi nu vulgar, asortează-ţi cizmele peste genunchi cu o fustă midi sau o rochie lărguţă. Dacă totuşi vreai să îmbraci o fustă mai scurtă, poartă-le cu un palton lung.

Pentru mine varianta perfectă ar fi all black, dar nu de această dată. Şi pentru ca să fie mai casual, am ales să combin rochia midi bej şi geaca de piele mai sport.

Dar pînă la urmă atunci cînd vorbim de stil, contează cel mai mult atitudinea şi manierele, poate mai mult decît hainele, pe care le porţi.

De ce zic asta? Pentru că tot mai des întîlnesc în ultima perioadă femei frumoase, elegante, îmbracate cu gust, dar din păcate lipsite de maniere. Şi îmi pun întrebarea, nu mai e la modă să fii un om educat şi politicos?

Şi ca să nu termin pe o notă pesimistă, nu uitaţi, dragile mele, frumuseţea vine din interior. Stilul îl poţi ajusta oricînd, iar după ce te-au întîlnit după haine, oamenii o să te judece după fapte. Iar bunele maniere, care se asortează perfect chiar şi cu cizmele peste genunchi, o să fie apreciate inclusiv de cei mai puţin interesaţi de modă şi stil.

V-am pupat!

OUTFIT Details: Cizmele Casadei, Rochia L.Storojuc, Geaca din piele Faith Connexion, Geanta Gucci.

Lasă un răspuns