Accesoriile de cap rămân în trend şi în 2018!

Accesoriile de cap rămân în trend şi în 2018! Feminin, romantic, puternic şi cu atitudine, aşa se poartă acestea. Coroniţele şi diademele de lux sunt perfecte pentru ziua nunţii, dar și pentru ziua ta de naștere, pentru o petrecere tematică sau un festival. 

Decorarea părului cu accesorii prețioase este o tradiție care vine din antichitate. Fie că este vorba de cultura egipteană, romană sau epoca Renaşterii. În acele timpuri, femeile îţi accesorizau părul şi purtau cu mîndrie coroniţele. Dar această tradiţie s-a pierdut uşor în secolul 20 şi 21.

Acum femeia modernă îşi tunde părul scurt şi pune accent pe confort, iar accesoriile de păr au fost simplificate la maxim. Dar dincolo de tendinţe şi modă, de ce să nu fim prinţese măcar pentru o zi şi să sclipim la propriu la un eveniment special.

Iată de ce, eu am decis să mă întorc în timp, către un lux clasic şi rafinat şi să mă transform într-o prinţesă, măcar pentru o zi. Vă invit şi pe voi să descoperiţi cele mai frumoase modele de diademe şi coroniţe de păr de la Luck Luxury Accessories.

Susţinătoarele stilului chic-elegant, printre care tind să fiu şi eu, promovează feminitatea şi pun accentul pe rafinament, simplitate şi detalii atent alese. Iar coroniţa sau oricare alt accesoriu de păr, este exact de ce avem nevoie. Toate coroniţele, diademele şi alte accesorii de păr de la Luck Luxury Accesories sunt hand made, din pietre naturale, create cu multă dragoste şi pasiune.

Fie că alegi să porţi o tinuţă All black sau All White, asorteaz-o cu o coroniţă cu pietre şi vei fi cu siguranţă cea mai elegantă apariţie la o petrecere sau o ocazie specială. Dar ai grijă să nu eclipsezi mireasă dacă mergi la o nuntă 😉

Pe lîngă accesoriile de păr, Luck Luxury Accesories confecţionează şi coliere, cercei şi brăţări. Toate bijuteriile sunt din materiale rezistente, cu pietre naturale, sclipitoare și de-a dreptul superbe. Vă puteţi convinge şi voi de asta.

Şi nu uita că accesoriile masive sunt un detaliu, care va atrage atenţia. Deci renunţă la prea multe bijuterii şi ai grijă la coafură şi la machiajul ales.

Vă mulţumesc că aţi citit acest articol! Iar dacă va plăcut nu uitaţi să daţi un share!

 

Lasă un răspuns