O picătură de culoare te poate face fericită…

Primăvara e sezonul meu preferat, după vară 🙂 Atunci cînd soarele ne bucură tot mai des, ieşim din hibernare şi aducem mai multă culoare în garderobă. Chiar dacă eu nu pot scăpa definitiv de negru (rămăne a fi culoarea mea fericită), nu ezit şi port cu drag culorile aprinse.

“Mi-am scos capul pe fereastră în această dimineaţă şi primăvara m-a sărutat drept în faţă.”

N-ai să crezi, dar uneori un pulover sau o bluză colorată te poate face un pic mai fericită. În oraşul nostru întunecat de praf şi încă murdar în prima lună a primăverii, cei care îndrăznesc să poarte haine colorate se remarcă imediat din mulţimea sumbră. Eu îi numesc pe aceşti oameni ghiocei, vestitorii primăverii :))

image

Şi nu ştiu de ce, dar oamenii care poartă haine colorate mi se par întotdeauna mai buni, mai blînzi şi mai amabili. Aşa că dacă vrei să-ţi faci ziua mai frumoasă, îmbracă o haină plină de lumină şi nu uita de zîmbetul pe buze. Mai ales că şi culorile mai aprinse influenţează benefic comportamentul şi dispoziţia noastră.

image

Recent am aflat că un studiu al culorilor a dezvăluit că oamenii care îşi petreceau timpul într-o cameră cu pereţi galbeni erau mai energici şi mai activi decât restul. Culoarea verde, de exemplu, avem tendinţa să o asociem cu natura. Iar oamenii se gândesc instant la copaci şi plante atunci când văd culoarea verde, iar acest lucru îi ajută să se relaxeze.

Aşa că găseşte culorile, care te fac fericită şi poartă-le!

image

Aşa mi s-a întămplat mie, în această zi frumoasă de primăvară. Recunosc, galbenul nu e preferatul meu, dar în combinaţie cu alb şi blondul din cap îmi place cum mă prinde. Iar pălăriile sunt un accesoriu pe care îl ador, perfect pentru orice sezon. Ce bine că în preajmă am avut-o şi pe Ana Maria, care a făcut cîteva poze drăguţe.

Dar, culoarea ta preferată, care e?

Photo Credit : Ana Maria Moroz  https://www.facebook.com/anamaria.moroz.7

Location : Oscar Banchet Hall, Stefan cel Mare 69, Chisinau.
image

image

image

Lasă un răspuns