3 ţinute perfecte pentru seara de Revelion

Salutare, dragile mele!

Iată că a venit şi decembrie, ultima lună din acest an, plină de magie, cadouri şi dispoziţie de sărbătoare. Iar pentru noi, femeile, fie că suntem mămici, fashioniste, tinere dornice de distracţie sau femei de afaceri, există o problemă serioasă 🙂 şi mai exact „Ce îmbrac în noaptea dintre ani?”. Ţinuta pentru Revelion trebuie să fie specială, nu-i aşa? Pentru că aşa cum întîlneşti noul an, aşa si îl petreci. Aşa că, fetelor, dacă nu v-ați decis încă ce ținută să purtați, vedeţi mai jos cîteva sugestii de ţinute de Revelion, care îţi garantează o apariţie seducătoare şi inedită.

Şi ca să nu fie prea multe opţiuni, care să creeze multă confuzie, am decis să aleg trei ţinute de la Promesse by Sanda, perfecte pentru Anul Nou, dar şi alte ocazii speciale. Rolurile unei femei sunt diverse, la fel ca şi petrecerea, aşa că m-am asigurat ca fiecare ţinută să corespundă evenimentului şi stilului tău.

1. Prima ţinută este pentru femeia modernă, liberă şi încrezătoare, care vrea să strălucească la propriu. Această rochiţă este perfectă pentru o petrecere în stil Gatsby sau pentru un revelion în club. Este sexy, datorită decolteului generos, dar nu şi vulgară, datorită lungimii medii. Asortată cu o pereche de pantofi cu toc subţire, emană sex apeal, graţie şi eleganţă. O poţi purta şi fără prea multe bijuterii, paietele şi sideful rochiei oferind suficientă sclipire. Nu se şifonează deloc, este foarte versatilă şi va arată perfect pînă dimineaţă.

Shopping link AICI  https://www.promessebysanda.com/product-page/dress-lurex

2. Cea de-a doua rochie este pentru femeia, care va sărbători în sînul familiei sau va merge la un home party. Elegantă şi senzuală, această rochie va pune în evidenţă trăsăturile feminine. Imediat ce am îmbracat-o m-am simţit ca una din actriţele din faimosul serial „Desperate housewifes”, pentru că ele demonstrau de fiecare dată că şi o femeie casnică poate arăta excepţional. Şi nu contează că eşti o mămică, care a gătit toată ziua şi a avut grijă ca totul să fie perfect pentru sărbătoare, merită din plin să fii cea mai frumoasă în noaptea dintre ani. Dacă nu te dai în vînt după ținute extravagante, şi înclini mai mult spre minimalism și croieli clasice, atunci această ţinută este perfectă pentru tine. O poţi asorta cu un colier şi cercei din perle albe sau negre. Pantofii stileto sau cu toc mai mic sunt o alegere potrivită pentru această rochie.

Shopping link AICI  https://www.promessebysanda.com/allproducts

3. Cea de-a treia ţinută este perfectă pentru o business lady, o femeie puternică, care ştie exact de ce are nevoie. Costumul roşu se va încadra de minune la o petrecere corporativă sau la un revelion în restaurant. Costumul obişnuit poate fi un pic plictisitor pentru un eveniment mai special, dar nu şi acesta. Culoarea roşie, mîinicile şi spatele din dantelă îi oferă acestei ţinute o alură bogată, atrăgătoare şi elegantă. Este genul de outfit care îţi dă multe încredere şi putere, dar în acelaşi timp îţi pune în evidenţă trăsăturile feminine.  Mai mult, această nuanţă se înscrie şi în superstiţia foarte amuzantă conform căreia, dacă vrei să-ţi găsesti alesul în anul următor, trebuie să porti neapărat ceva de culoarea roşie. O pereche de cercei supradimensionali sunt suficienţi pentru a definitiva look-ul. Alege o pereche de pantofi sau sandale de culoare neagră, nicidecum roşii, ar fi prea mult.

Shopping link AICI  https://www.promessebysanda.com/product-page/costum-exclusive  

Toate trei outfituri, pe care vi le propun pentru seara de Revelion le găsiţi în showroom-ul Promesse by Sanda de pe str. Grigore Vieru 13. Sper că v-a plăcut alegerea mea şi v-am ajutat să vă decideţi la acest subiect, extrem de important pentru toate fashionistele şi nu doar. Eu le-aş purta pe toate, chiar dacă am o singură opţiune pentru Anul Nou :))  Şi evident, pe lîngă outfitul pe care v-il alegeţi nu uitaţi şi de atitudine, pentru că omul face haina şi nu invers.

PHOTO CREDIT Ana Maria Moroz https://www.facebook.com/anamaria.moroz.7

V-am pupat!

Şi nu uitaţi să fiţi spectaculoase în noaptea dintre ani!

Related image

Lasă un răspuns