Muzeul Frumuseții, acum și în Moldova!

Salutare, dragilor și bine v-am regăsit pe blog! Săptămâna trecută a fost plină în evenimente mondene, iar unul a fost cu adevărat special. Și mai exact vreau să vă povestesc despre deschiderea Muzeului Frumuseții la Chișinău, unde am fost invitată alături de mai mulți bloggeri și oameni interesați de produsele cosmetice made in Moldova Viorica Cosmetic.

Sunt des invitată la petreceri de genul, dar asta mi-a plăcut în special pentru că organizatorii au avut grijă ca totul să fii pus la punct, începând cu decorul, programul evenimentului și muzica.

 

Eu am ales să port o ținută în culorile brandului și nu am dat greș, pentru că rochia de la Nicole Storm s-a potrivit de minune decorului evenimentului. Iar imprimeul floral a fost în perfectă asociere cu mirosurile și parfumurile produselor Viorica Cosmetic.

Am fost plăcut surprinsă să o cunosc pe vedeta tv din România, Bianca Drăgușanu, care a fost invitată la deschiderea Muzeului Frumuseții. Mi s-a părut o persoană foarte drăguță, simplă și educată. Ne-am distrat împreună cu ea și fetele la crearea scrab-urilor personalizate, această parte a evenimentului și testul parfumeric fiind cu adevărat utilă și interesantă. Ne-am ales toate cu diploma de parfumier începător 😃 Așa că cine știe, poate în ani o să -mi prindă bine.

Partea cu dansurile și cadouri a fost super veselă. Organizatorii au avut grijă ca toți cei prezenți la eveniment să nu meargă acasă cu mâinile goale.

Iar pentru că dar din dar se face rai, am decis să ofer cadoul primit de la Viorica Cosmetic uneia dintre cititoarele acestui articol. ( Vedeți pe pagina mea de Facebook cum puteți câștiga acest set minunat cu spirulină de la Viorica )

Și după cum v-am zis și la început, evenimentul a fost unul pe măsură, ne-am distrat de minune cu fetele, am socializat, am aflat o mulțime de lucruri interesante despre crearea produselor cosmetice și am revenit acasă cu o doză mare de entuziasm și bună dispoziție. În plus, e o mândrie să avem și noi la Chișinău un Muzeu al Frumuseții, atâta timp cât avem și cele mai frumoase femei.

Vă mulțumesc că ați citit acest articol, dacă v-a plăcut nu ezitați să dați un share, ca să-l vadă și prietenele voastre.

V-am pupat și aveți grijă de frumusețea voastră!

 

 

 

 

Lasă un răspuns