De ce ar trebui să mergi la expoziţiile de beauty?

Salutare, dragilor şi bine v-am regăsit pe blog!

Iată că a venit şi mult aşteptata primăvară, iar o dată cu ea s-a dat startul evenimentelor de beauty şi fashion din Moldova. Prima zi de martie a început cu Expo Beauty 2018 de la Moldexpo, la care eu am zis că trebuie să merg neapărat. Iată şi cîteva motive de ce ar trebui să vizitaţi astfel de evenimente.

De obicei la expoziţii, toate brandurile, saloanele de frumuseţe şi companiile de beauty vin cu produse la preţuri promoţionale. Mai mult, ai ocazia să găseşti tot de ce ai nevoie într-o gamă largă, începînd cu îngrijirea tenului, părului, produselor cosmetice. Saloanele de frumuseţe fac masterclassuri de makeup şi prezentări de tehnologii moderne în remodelare corporală şi frumuseţe. Mai pe scurt, găsiţi tot şi de toate 🙂

Eu am mers la această expoziţie pentru a-mi luat cîteva produse de îngrijire a tenului. Nu ştiu de ce, dar în ultima perioadă am un pic probleme cu anumite zone ale feţei. O fi din cauza timpului sau a răsfăţului alimentar, nu mai ştiu sigur, dar cert este că trebuie să rezolv această problemă.

Imediat cum am intrat în pavilionul 2, ochii mei au luat-o razna 🙂 Ce să zic, eu cînd ajung la standuri de cosmetică am impresia că am nevoie de tot ce văd. Mereu sunt tentată să încerc produse noi. Pentru că ştiţi voi, fetele, produsele de îngrijire ale feţei trebuie schimbate, pentru că îşi pierd efectul în timp. Pielea se obişnuieşte cu o anumită cremă şi după o perioadă mai îndelungată de folosire nu mai are efectul dorit.

Am fost plăcut surprinsă să descopăr branduri străine, care nici nu ştiam că se vînd la noi. Profitînd de faptul că am mers la expoziţie cu o profesionistă în domeniul makeup-ului m-am făcut cu cîteva rujuri şi farduri noi de ochi. Şi mai mîndră am fost să văd produse cosmetice de la branduri autohtone.

În ultimii ani, apar tot mai multe companii locale în domeniul fashion şi beauty, iar cele cu renume şi experienţă îşi reinventează stilul şi vin cu produse noi, calitative şi la preţuri foarte bune. Acest lucru este de admirat şi trebuie susţinut. Eu am zis să încerc pentru problema mea cu acneea gama de produse de curăţare a tenului Magic Derm de la Viorica. De obicei, astfel de produse un pic usucă pielea, iar eu fiind cu tenul uscat, mi-am luat o mască şi cremă hridatantă cu spirulină. În general, spirulina are efecte de întreţinere, hidratarea puternică şi tonifiere. Este o algă miraculoasă folosită şi în alimentaţie din cele mai vechi timpuri ca medicament natural, fără efecte secundare.

Şi ca să nu vă răpesc prea mult timp cu citirea acestui articol, mergeţi neapărat la expoziţie şi vizitaţi toate pavilioanele. Evenimentul o să dureze pînă pe 4 martie. Luaţi şi bărbaţii cu voi să vă ţină companie 😉 Se apropie 8 martie, iar ei au nevoie de sugestii din partea voastră 🙂 Să ştiţi că înăuntru este călduţ şi bine, chiar dacă afară gerul pişcă serios. Eu o să fiu şi sîmbătă la expoziţie la un masterclass de makeup, aşa că stay tuned şi ne vedem acolo.

V-am cuprins!

Dacă v-a plăcut acest articol nu uitaţi să-i daţi un share ca să-l vadă şi prietenele!

 

 

Lasă un răspuns