Sfaturi şi idei pentru o nuntă perfectă

Nu cred că există vreun cuplu, care nu şi-ar dori să aibă parte de o nuntă perfectă. Indiferent de cît de grandioasă sau simplistă nu ar fi petrecerea nunţii, oricum sunt detalii la care trebuie să acorzi atenţie, pentru că tocmai acestea fac diferenţa. Nunta noastră a fost acum 7 ani şi pentru noi a fost perfectă, deşi recunosc că sunt unele lucruri, pe care le-aş face altfel…

Spre exemplu, nu cred că e nevoie să ai 18 feluri de mîncare ca să-i faci pe toţi sătui 🙂 Sau s-ar putea reduce din numărul artiştilor, care au cîntat, că nu e concert nunta la urma urmei 🙂 dar vorba aia, trenul s-a dus şi totul a fost aşa cum am considerat noi atunci că trebuie să fie. Am avut parte şi de nuntă în aer liber, aşa cum am visat eu din totdeauna. Vremea a ţinut cu noi în acea zi fierbinte de august, deşi se prognozau ploi abundente. Oaspeţii au rămas încăntaţi, am dansat cu toţii la maxim, am servit şampanie delicioasă, iar eu am schimbat 2 rochii 🙂 Nici pînă acum nu înţeleg de ce am făcut-o, dar în fine, a fost perfect pentru mine. Şi totul nu ar fi fost reuşit, dacă nu apelam la ajutor, cum ar fi agenţia de decor, care a luat o mare parte din pregătiri pe seama ei.

Aşa că, dragilor, pentru a crea o nuntă frumoasă nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul specialiştilor, pentru că este aproape imposibil să faci totul de sinestătător. O agenţie de planning şi decor te ajută să transformi orice locaţie într-una perfectă pentru nunta ta. Astfel încît, voi, mirii să puteţi savura petrecerea alături de invitaţi. Vestimentaţia este un alt element important, mai ales rochia miresei. Pentru că aşa suntem noi femeile, în această zi vrem să fim extraordinare şi să captăm atenţia tuturor.

Vă invit să vedeţi mai jos una din recentele mele fotosesiuni, organizată de agenţia Belle Amour, care a recreat atmosfera unei nunţi în stil clasic elegant, exact aşa cum mi-aş fi dorit eu. Decorul este unul dintre cele mai importante elemente care oferă culoare nunții tale, iar ideile şi gusturile voastre pot fi transformate în realitate de specialişti.

Rochia Privato Dress, pe care am purtat-o a fost cireaşa de pe tort. Este ţinuta pe care aş îmbrăca-o cu mare drag şi după nuntă. În showroom-ul Privato Dress găsiţi modele de rochii pe toate gusturile, care cu siguranţă te vor transforma în vedeta serii la orice eveniment special. Iar în ce priveşte makeup-ul şi coafura, neapărat mergeţi doar la specialişti pe care îi cunoaşteţi şi în care aveţi încredere. Eu le mulţumesc fetelor de la salonul Afrodita şi mai exact Alionei Ciobanu pentru makeup şi Olgăi Negretski pentru coafură, care s-au descurcat de minune cu look-ul meu de mireasă.

În final, fiecare îşi organizează nunta aşa cum doreşte, iar gusturile diferă şi indiferent de ceea ce alegi, tot există posibilitatea că nu vei mulţumi pe toată lumea. Alegeţi totul pentru voi şi nu pentru ceilalţi şi  bucuraţi-vă de ziua cea mare fără reproşuri de niciun fel.

Sper că acest articol a fost util. Dacă ţi-a plăcut nu uita să-i faci un share, ca să-l vadă şi prietenii tăi 😉

V-am cuprins!

Lasă un răspuns