Kasta Morrely Fashion Week 2018 vine la Chișinău

Turneul KastaMorrelyFashionWeek 2018, ediția a VI-a demarează și la Chișinău. Toți cei pasionați de modă sunt invitați să participe la preselecția Festivalului Kasta Morrely Fashion Week.

​Tinerii din țara noastră, care viseaza sa se remarce public vor avea posibilitatea de a se pregati cu specialisti internationali in domeniul modei si de a defila pe podiumul festivalului international Kasta Morrely Fashion Week.

​Castingul se va desfasura sambata 17 martie 2018, intre orele 14:00 – 16:00, la Restaurant Oscar (Str. Stefan cel Mare, nr.69, Chisinau).
Persoanele selectate vor avea oportunitatea să defileze pe podiumul internațional pentru cei mai în vogă designeri ai momentului din Moldova, România, dar și și străinătate.

Iată care sunt criteriile de selecție:
– fete: înălțmea minimă: 1.70 m, aspect fizic armonios;
– baieți: înălțime minimă: 1.80 m, aspect fizic armonios.
Preselecția va avea loc mâine, 17 martie 2018, orele 14:00 – 16:00 la Restaurantul Oscar (str. Ștefan cel Mare 69, Chișinau).

​La editiile anterioare, manechinii selectati din Moldova au defilat pe podiumul Kasta Morrely Fashion Week pentru peste 100 de designeri de renume din tari precum: Rusia, India, Dubai, Liban, Austria, Italia, Portugalia, Olanda, Spania, Grecia, Bulgaria, Romania, Cehia, Ucraina, Muntenegru, Azerbaijan s.a.

Mai multe detalii despre preselecție aflați pe pagina de facebook: Mădălina Popa (coordonator manechine).

​Castingul Kasta Morrely in orasul Chisinau a fost organizat cu sprijinul doamnei Valentina Alexa, reprezentant in Rep. Moldova a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week 2018, editia a VI-a.

Parteneri: Restaurant Oscar, Restaurant Tiblisi, Hotel Manhattan, Caffe Moka.

Lasă un răspuns